Se webinar: Live demo, resultater og erfaringer fra Driftsstanskoordinerings -piloten

av | 5.05.22

I dette webinaret delte Glitre Energi Nett og Lede erfaringer og live demonstrasjon av resultatene fra DIGIN-piloten på driftsstanskoordinering.

Med en slik løsning unngår man bruk av telefon og epost, og alle utfordringene slik ad-hoc kommunikasjon medfører. På sikt er det forventet at en slik løsning vil gi økt leveringssikkerhet​, effektiv sakshåndtering, høyere presisjon og mindre risiko for misforståelser mellom aktørene ved planlegging og gjennomføring av driftsstanser, for eksempel utkobling av linjer i forbindelse med vedlikehold.

Agenda:

  1. Oppstart og velkommen (5 min)
  2. Hvorfor DIGIN-pilot for driftstanskoordinering – hva ønsker vi å oppnå? (5 min)
  3. Kort om prosjektet – hvem, hva, hvordan? (5 min)
  4. Live demonstrasjon inkludert info om teknologi og arkitektur  (20 min)
  5. Oppsumering og tanker om veien videre fra prosjektgruppen (10 min)
  6. Diskusjon, innspill og Q&A (15 min)

Presentatører: Sigurd Kleppan, Lede; Jøran Nilssen, Lede; Robin Brenden, Glitre; Christer Lund, Glitre; Christian Grette, Glitre.